Θα είναι… Μπουονανότε;

1Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για την ΑΕΚ και την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Έχοντας ήδη συμφωνήσει με την «Ένωση» σε όλα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ο μάνατζέρ του θα συναντηθούν με τη διοίκηση της Γρανάδα για τη λύση του συμβολαίου του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφωνία σχετικά με το ύψος της αποζημίωσής του, το διαζύγιο θα εκδοθεί και ο 27χρονος άσος μπορεί να βρίσκεται ακόμη κι απόψε αργά το βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας κι ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Αισιοδοξία για Λούκα

Η ΑΕΚ φουλάρει και για την απόκτηση του Λούκα από την Κρισιούμα. Σύμμαχός της είναι η εταιρεία Elenko Sports, που όμως δεν ορίζει εξ ολοκλήρου την τύχη του παίκτη, καθώς τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του. Ο 25χρονος άσος σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της «Ένωσης» φάνηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι μάνατζερ θα τα βρουν με την ομάδα του για να υπογράψει.

«Παράθυρο» για άλλους δύο

Οι μεταγραφές στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να μην τελειώσουν στους δύο μεσοεπιθετικούς που αναμένονται. Κι αυτό γιατί δεδομένα αναζητείται μια ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας, ενώ παράλληλα φήμες θέλουν την «Ένωση» να ψάχνεται στην αγορά και για σέντερ φορ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *