«Και όποιος αντέξει»

1Στη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη με την παρουσία των μεγαλομετόχων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας πλέον πέφτει όλο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν χθες.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης όλοι συμφώνησαν πως θα δώσουν κανονικά το «παρών» σε αυτή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλαξε το πρόγραμμα του για να μπορέσει να είναι την Τρίτη στην Ελλάδα, ενώ θα παρευρεθεί και ο «τίγρης» έστω κι αν δεν έχει τυπικά κάποιο ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Θα πάμε στη συνάντηση και όποιος αντέξει», ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε στη συνομιλία που είχαν οι τρεις τους χθες το απόγευμα.

Οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ πρόκειται να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για να ανατραπεί η διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, και –επίσης- στοχεύουν μέσα στο επόμενο τρίμηνο να εκλέξουν έναν άνθρωπο άξιο εμπιστοσύνης που θα αναλάβει την προεδρία της Λίγκας.

Την Τρίτη στόχος τους είναι να πάρουν με το μέρος τους όσους περισσότερους μεγαλομετόχους ομάδων μπορούν, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Θα κάνουν ολομέτωπη επίθεση στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, και ειδικότερα σε διαιτητές που έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους, και θα ζητήσουν την απομάκρυνσή τους από τους πίνακες.

Επίσης, θα απαιτήσουν την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο όλων των ατόμων που διώκονται ποινικά.

«Φέτος ξύσαμε τον πάτο του βαρελιού. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν πάει άλλο η κατάσταση», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- δεν περίμενε στη συνάντηση που συγκάλεσε να αποφασίσουν να δώσουν το «παρών» και τα τρία «μεγάλα αφεντικά» των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *