Καλά, έτσι θα χτυπήσει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ;

1Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να μιλάμε για μεταγραφές, ωστόσο επειδή ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν …παρέλαση τα πρώτα όνομα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων των “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου και διαβάζοντας τα σημερνά ρεπορτάζ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κάνουμε μία σύγκριση που νομίζουμε ότι είναι αναπόφευκτη.

Πρώτα, λοιπόν, πέφτει το μάτι μας στην καλή εφημερίδα “Live Sport” που γράφει στο πρωτοσέλιδο για την ομάδα του Πειραιά, “Θέλει βόμβα για την επίθεση, το παλεύει για Ζινιάκ”, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει “επιστρέφουν και οι περιπτώσεις Μπερμπάτοφ και Ετό”.

Μιλάμε αδιαμφισβήτητα για παίκτες μεγάλης κλάσης που έχουν αγωνιστεί στο τοπ επίπεδο με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Μία ονοματολογία που επιβεβαιώνει απόλυτα και την απόφαση που έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για ηχηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια, αλλάζουμε εφημερίδα και πάμε στη Θεσσαλονίκη. Τα “Σπορ του Βορρά” γράφουν σε ένα σημείο “Μανούσος. Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει το καλοκαίρι για τον Έλληνα φορ της Καλλονής, που εξετάζει εδώ και καιρό”. Μπορείς, μετά απ΄ αυτό, να μη σχολιάσεις; Από τη μία οι πρωταθλητές φέρονται να εξετάζουν ονόματα επιθετικών παγκόσμιας αναγνώρισης και από την άλλη ο Δικέφαλος, ο οποίος απαλλαγμένος από τα χρέη λέγεται ότι θα κάνει μεγάλες μεταγραφές, έχει στη λίστα του τον …Μανούσο!

Όχι, δεν έχουμε τίποτα με τον παίκτη, ούτε υποτιμάμε τα προσόντα του, μια χαρά επιθετικός είναι και μπορεί να παίξει καλά στον ΠΑΟΚ, αν πάει τελικά στην Τούμπα, ωστόσο κάνει “μπαμ” η διαφορά που υπάρχει στη φιλοσοφία και στο σχεδιασμό των δύο συλλόγων. Και το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, που προκύπτει είναι αν με τέτοιες μεταγραφές θα πάει για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του χρόνου. Ιδού η απορία…

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *