Κοιτά ψηλά ο Στραματσόνι

1Ο Αντρέα Στραματσόνι ήδη κάνει τις επαφές του για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι. Χθες γράφτηκε στην Ιταλία πως οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά τις υποθέσεις του Ροντρίγκο Παλάσιο και του Νταβίντ Πισάρο για την επίθεση και τη μεσαία γραμμή αντίστοιχα, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές.

Είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» το καλοκαίρι θα κινηθούν για σέντερ φορ, που θα είναι πρώτης γραμμής αν πωληθεί ο Μάρκους Μπεργκ και δεύτερης αν ο Σουηδός παραμείνει, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι παίκτης με σπουδαίο ταλέντο και αξιόλογη καριέρα, αλλά πρώτον είναι στα 34 και δεύτερον η Ίντερ δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει (έχει συμβόλαιο ως το 2017).

Αντίθετα, το σενάριο για τον Πισάρο δεν έχει βάσει. Ο Χιλιανός μεσοαμυντικός γίνεται το Σεπτέμβριο 37 (!), έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του και ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πάει σε λύσεις τύπου Μάικλ Εσιέν για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με κίνητρο, προϋποθέσεις που δεν πληροί ο Πισάρο.

Στα της προετοιμασίας εν όψει Βέροιας, ο Μολέδο είναι οριστικά εκτός αφού δεν υπάρχει λόγος να παρθεί ρίσκο, ενώ ο Τελάντερ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό και θα διεκδικήσει θέση στην αποστολή. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπεργκ και Βιγιαφάνιες.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *