«Κοκκινίζει» ο Κένι Γκάμπριελ

1Από την πρώτη στιγμή που ο Οκάρο Γουάιτ βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, o ΣπορFm 94,6 σας είχε ενημερώσει πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση «4», ήταν ο Κένι Γκάμπριελ. Ο πρώην παίκτης της Καρσίγιακα, έκανε εξαιρετικό Summer League στο Λας Βέγκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον είχε προσεγγίσει, δείχνοντάς του το ενδιαφέρον της ομάδας για να τον υπογράψει. Αυτό, όπως όλα δείχνουν θα γίνει, μετά από συζητήσεις περίπου μίας εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός, αφού εξέτασε και τις εναλλακτικές του λύσεις, κατέθεσε αρχικά πρόταση που άγγιζε τις 400 χιλιάδες δολάρια ετησίως στον Γκάμπριελ, ο οποίος όμως ζήτησε 500, τονίζοντας παράλληλα πως επιθυμία του είναι να παίξει για τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και έπειτα, ήταν θέμα καλής θέλησης και τακτικής να μην χαλάσει ο… γάμος και αυτό έγινε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον 27χρονο παίκτη και τον μάνατζέρ του Γιώργο Σφαιρόπουλο, κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τις 450 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1) και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί, με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπορ Fm, σήμερα αναμένεται να γίνει το τελικό και καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών που έχουν ως στόχο να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία και ο Γκάμπριελ να πλαισιώσει τη νέα σεζόν τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4». Με τα τωρινά δεδομένα πολύ δύσκολα δεν θα γίνει και αυτή η προσθήκη για τον Ολυμπιακό, που ολοκληρώνει ιδανικά με τον Γκάμπριελ τον σχεδιασμό του σε ότι αφορά τους παίκτες δωδεκάδας.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *