Κρύο, καιρός για… 2 – Φινλανδία – Ελλάδα (21:45)

1Στο παγωμένο Ελσίνκι η Εθνική ομάδα καλείται να πάρει τη νίκη για να διορθώσει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τους Μάενπα, Αρκιβούο, Μϊσάιντερ, Τοίβιο, Ουρόνεν, Ρινγκ, Ταίνι (ή Σπαρβ), Χετεμάι, Ερεμένκο, Ρίσκι (Χαμαλάινεν) και Πούκι.
Τους πρώτους της βαθμούς στα προκριματικά του Euro 2016 ψάχνει η ελληνική ομάδα. Αντίπαλος η Φινλανδία η οποία δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από την Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα σε 5 ματς οι Φινλνανδοί έχουν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ την τελευταία φορά που η Ελλάδα ταξίδεψε στο Ελσίνκι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2001, στο ντεμπούτο του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο, είχε γνωρίσει οδυνηρή ήττα με σκορ 5-1 (για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Άπω Ανατολής).

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ταχτσίδης, με εσωτερικούς μέσους τον Σάμαρη και τον Μανιάτη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τους Μάενπα, Αρκιβούο, Μϊσάιντερ, Τοίβιο, Ουρόνεν, Ρινγκ, Ταίνι (ή Σπαρβ), Χετεμάι, Ερεμένκο, Ρίσκι (Χαμαλάινεν) και Πούκι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *