«Κόντρα» με κερδισμένη τη Super League

1Παράταση μέχρι την Τετάρτη για να καταθέσουν (σε κλειστό φάκελο) τις προτάσεις τους για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος πήραν ΟΠΑΠ και «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ».

Στη Super League δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία, καθώς ο ανταγωνισμών των δύο εταιρειών θα αυξήσει για την ίδια το ποσό που θα μπει στα ταμεία και θα μοιραστεί στις ΠΑΕ, έστω κι αν οι εποχές των χορηγιών 10 και 12 εκατ. ευρώ ετησίως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εκτιμούν, δε, πως το «μπάσιμο» του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ωθήσει τον ΟΠΑΠ να καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση από τις δύο πρώτες, οι οποίες και είχαν απορριφθεί. Κάποιοι, μάλιστα, εύχονται μεταξύ σοβαρού και αστείου να εμφανιστεί στο προσκήνιο ο Ιβάν Σαββίδης με τη «DIMERA MEDIA», μιας και ετοιμάζεται να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΠΑΠ αρχικά πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και από 2 εκατ. ευρώ για τις επόμενες τρεις περιόδους, ενώ η δεύτερη προσφορά προέβλεπε 1,5 εκατ. ευρώ για φέτος, 2 εκατ. ευρώ για του χρόνου και δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για το 2018/19 με 2,5 εκατ. ευρώ και για το 2019/20 με 3 εκατ. ευρώ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *