Μάνταλο και Τζαβέλλα κάλεσε ο Ρανιέρι στην Εθνική!

39Σε τρεις αλλαγές έχει προχωρήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε σχέση με τις αρχικές του επιλογές για το ματς με την Ρουμανία. Μανιάτης και Καράμπελας τραυματίστηκαν και τη θέση τους πήραν ο Μάνταλος της ΑΕΚ και ο Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ.
Τα προβλήματα τραυματισμών υποχρεώνουν τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό να αλλάξει τα πλάνα του. Αρχικά έκοψε τον Σιόβα από τις κλήσεις αφού είναι ανέτοιμος και στη συνέχεια υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο με τους Μανιάτη και Καράμπελα.

Ο Μανιάτης τραυματίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ενώ ο Καράμπελας σε αυτό της Λεβάντε με την Μπιλμπάο.

Στη θέση τους κλήθηκαν ο Μάνταλος και ο Τζαβέλλας. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρώτη κλήση στην Εθνική αντρών.

“Ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας.”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *