Μένει και σχεδιάζει την επόμενη σεζόν

1Το «τρία στα τρία» στα ντέρμπι που έδωσε στο Καραϊσκάκη έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ (3-1) του Παναθηναϊκού για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος με τις αλλαγές του άλλαξε τη ροή του αγώνα και πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στους «πράσινους».

Αυτή τη στιγμή απομένουν τέσσερις αγώνες μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όμως οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν με νίκες τη σεζόν, περιμένοντας να γίνει κανονικά και το Κύπελλο (κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο).

Την ίδια ώρα, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνει τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φημολογείται πως απασχολεί την Πόρτο και την Μπενφίκα.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», ο Πορτογάλος τεχνικός και οι Πειραιώτες έχουν συμβόλαιο (για ακόμη έναν χρόνο) και, από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους, ήδη σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και από τη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη, με τη λήξη της σεζόν θα υπάρξουν μεταγραφές, καθώς ήδη γίνεται κουβέντα για τον προγραμματισμό.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *