Μεταγραφικό ντεμαράζ η ΑΕΚ!

1Θετική ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στην πρόταση δανεισμού που κατέθεσε η ΑΕΚ για τον Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος και εκείνος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην «Ένωση» και τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Αργεντινός χαφ αναμένεται σήμερα (το βράδυ) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της μεταγραφής του.

Ο 23χρονος άσος ήταν η «καψούρα» του Ουρουγουανού τεχνικού από την εποχή που ήταν στην Premier League και τελικά θα καταφέρουν να συνεργαστούν οι δυο τους στην Ελλάδα. Με την απόκτηση του Ζουκουλίνο θα δυναμώσει η «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή, όπου υπάρχουν επίσης ο Γιόχανσον, ο Σιμόες και ο Μάνταλος.

Παράλληλα, όμως, στην ΑΕΚ προχωρήσουν και τις επόμενες κινήσεις τους με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν χθες νέες επαφές με την πλευρά του Τόμας Πέκχαρτ.

Τον Τσέχο επιθετικό διεκδικούν επίσης η Χαλ Σίτ και η Ράντερνς από τη Δανία, όμως εκείνος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Πάντως, η «Ώρα των σπορ» αναφέρει πως υπάρχουν και άλλα ονόματα για την επίθεση, τα οποία θα αποτελέσουν έκπληξη, αν τελικά προχωρήσουν μαζί τους οι διαπραγματεύσεις.

Τέλος, στο προσκήνιο παραμένει πάντα η υπόθεση του Ισνάλντο και η εφημερίδα αναφέρει πως η ΑΕΚ θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να μπορέσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση τους Νιούελς Ολντ Μπόις. Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του 22χρονου μεσοεπιθετικό, αφού θα υπάρξουν και οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά της ομάδας του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *