Μετράει αντίστροφα ο Λούκας

1Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος οδεύει προς τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σπάρτακ Τρνάβα, όπου συμφωνήθηκε να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες, με προορισμό τη Γαλικία. Στο δείπνο με τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων» έδωσε το «παρών» και ο μάνατζερ του παίκτη, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε.

Ο Λούκας φέρεται να τόνισε στον Σαββίδη κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχαν: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ό,τι μου έχει προσφέρει στην καριέρα μου, αλλά έχω μια μεγάλη προοπτική μπροστά μου. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, θέλω να παίξω στην Ισπανία και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Γαλικία και σίγουρα δεν είναι πρόβλημά μου ο ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούκας θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2019 με την ισπανική ομάδα, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να μπει ρήτρα μεταπώλησης του παίκτη, που θα φτάνει το 50%, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως το συγκεκριμένο ποσοστό θα πρέπει να είναι μικρότερο.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *