Μιλγουόκι Μπακς: Ελπίζουν να έχουν τον Μπρόγκντον στον δεύτερο γύρο

Μιλγουόκι Μπακς: Ελπίζουν να έχουν τον Μπρόγκντον στον δεύτερο γύρο

Στόχο να είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο των playoffs έχει ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, την ώρα που οι Μπακς προσπαθούν να μπουν στην postseason με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Επαιξε αρκετές εβδομάδες με έντονες ενοχλήσεις στο πέλμα, μέχρι να λαβωθεί στο εκτός έδρας ματς της 15ης Μαρτίου με τους Μαϊάμι Χιτ και να αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον γνώριζε πως η πελματιαία απονευρωσίτιδα ήταν ένα ζόρικο πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί σε αυτή τη φάση της χρονιάς, τώρα όμως παίρνει τον χρόνο του ώστε να είναι έτοιμος εκεί που οι Μπακς θα τον έχουν πραγματική ανάγκη. Στα playoffs, στα οποία όπως φαίνεται θα μπουν με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Ο 26χρονος γκαρντ που έχει φέτος 15.6 πόντους με 54.4% στο δίποντο, 42.6% στο τρίποντο και 92.8% στις βολές, μαζί με 4.5 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και μόλις 1.4 λάθη ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής σε 64 αγώνες, θα χάσει όλο τον πρώτο γύρο της postseason, αυτόν τον πρώτο γύρο που τόσο θέλουν να περάσουν οι Μπακς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και για πρώτη φορά στην εποχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

"Ο τραυματισμός δεν είναι σημαντικός. Θα επιστρέψω στο 100%. Η ομάδα είναι καλύτερη φέτος, οπότε μπορεί να τα καταφέρει όσο θα λείπω. Θέλω να γυρίσω την κατάλληλη στιγμή, όταν θα βρίσκεται απέναντί μας ένας σκληρός αντίπαλος ώστε να βοηθήσω" δήλωσε ο Μπρόγκντον στην Milwaukee Journal Sentinel, την ώρα που ο Μάικ Μπουντενχόλζερ βλέπει αρκετούς ακόμη τραυματίες να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα playoffs. Ο λόγος για τον Νίκολα Μίροτιτς, τον Πάου Γκασόλ και τον Κρις Μίντλετον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση και τον ρούκι Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *