Μολέντο για… «δέσιμο» στον Παναθηναϊκό

1Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού στόπερ στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» επιθυμούν τόσο να τον ανταμείψουν, όσο και να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» που επικαλείται πηγές από τη Βραζιλία, ο μάνατζερ του παίκτη, Κάουε Μασάδο, αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, πιθανώς και άμεσα (την άλλη εβδομάδα), στην Αθήνα για συζητήσεις με τους «πράσινους». Ο πελάτης του αυτή τη στιγμή δεσμεύεται μέχρι το 2018 και στόχος της διοίκησης είναι να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με αυξημένες αποδοχές.

Φυσικά επί τάπητος είναι και άλλα ζητήματα συμβολαίων στον Παναθηναϊκό. Σε καλό δρόμο, παρά τη διαφορά που ακόμη υπάρχει, βρίσκεται η υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή. Ο τελευταίος αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι» δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, κάτι που ισχύει και για τον Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ στις προθέσεις της διοίκησης είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της και με τον Ρόμπιν Λουντ πέρα από το 2018.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *