Μονομαχία στην Ξάνθη

1Ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στο κατόπι του Ολυμπιακού σε μία δύσκολη αποστολή στην πάντα επικίνδυνη Ξάνθη (20:30, Novasports2). #XANTPAO

Οι «πράσινοι» μπορεί να κέρδισαν μεν τον Πλατανιά την προηγούμενη αγωνιστική για την τέταρτη νίκη τους σε έξι αγώνες της Σούπερ Λιγκ, όμως η μέτρια απόδοση σε αυτό το ματς και η αβεβαιότητα που υπάρχει στο θέμα του Μάικλ Εσιέν, έχουν επηρεάσει το κλίμα στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται υπό πίεση και θέλει τρίποντο με καλή εμφάνιση προκειμένου να κερδίσει πόντους, την ώρα που το «τριφύλλι» αναμένει και το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξανά στη διάθεσή τους Λουντ και Σάντσεθ που επέστρεψαν, ενώ εκτός είναι οι Νίνης, Πέτριτς, Κότσαρης, Εσιέν, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος και Μπούρμπος.

Η Ξάνθη, έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες αλλά και τρεις ισοπαλίες ως τώρα και θέλει να συνεχίσει να δυσκολεύει τους «πράσινους» όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Οι Ακρίτες είχαν αποκλείσει πέρσι τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο (με ισόπαλο 1-1 το ματς στα Πηγάδια), ενώ στο πρωτάθλημα μετρούν δύο σερί εντός έδρας νίκες και μάλιστα με διαφορά δύο γκολ (4-2 πέρσι, 3-1 πρόπερσι), με τους «πράσινους» να κερδίζουν τελευταία φορά στην Ξάνθη με 2-1 στις 7/10/2012.

Για τους γηπεδούχους λείπει ο Καρυπίδης, ο τιμωρημένος Σολτάνι και οι Ζαρόπουλος, Δεμένικος και Οκάν.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *