Μπαρμπόσα: «Φεύγω το Σάββατο»

1Η χρυσή τομή δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί χθες στις πολύωρες συζητήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ με εκείνους της Αλ Γουάσλ για την πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα. Υπάρχει μια διαφορά, αλλά εκτιμάται πως θα γεφυρωθεί και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ χθες έλεγε στους συμπαίκτες του πως ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει το Σάββατο για Ντουμπάι. Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρος, που ήταν και συναισθηματικά φορτισμένος επειδή θα αποχαιρετήσει συμπαίκτες και φίλους.

Σήμερα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν όλα και εκτός απροόπτου η πώληση θα ολοκληρωθεί, με την ΑΕΚ να εισπράττει ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ και τον 29χρονο άσο να αποχωρεί μετά από μία διετία υπογράφοντας συμβόλαιο με περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο.

Στην «Ένωση» έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης του Μπαρμπόσα, καθώς ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Για την ώρα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Πορτογάλου εκ των έσω και μάλιστα δοκίμασε χθες τον Μπακασέτα σε αυτή τη θέση, κάτι που ίσως δούμε και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας).

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφής, χωρίς να είναι σαφές αν θα πρόκειται για αμυντικό ή μέσο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *