Μπερμπάτοφ: Ζητώ συγγνώμη για την κόκκινη με την ΑΕΚ! Είμαι εκνευρισμένος που δεν παίζω!

1Συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος παίρνει συνέντευξη από τον… εαυτό του και μιλάει για την κόκκινη που δέχθηκε, εκφράζοντας παράλληλα και παράπονα που δεν παίζει βασικός!

Έναν απίστευτο όσο και μοναδικό τρόπο να… απολογηθεί για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την ΑΕΚ, χτυπώντας τον Αντρέ Σιμόες, βρήκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με μία μοναδική ανάρτησή του στο facebook παίρνει συνέντευξη από τον… εαυτό του και μιλάει για… όλα!

Παραδέχεται ότι ήταν κόκκινη κάρτα, παραδέχεται ότι έκανε λάθος, ζητάει συγγνώμη γι’ αυτή του την πράξη, ενώ παράλληλα πετάει και… μπηχτές για τον παραγκωνισμό του από την 11άδα!

Διαβάστε την απίστευτη ανάρτηση του Μπερμπάτοφ και τη συνέντευξη που πήρε από τον… εαυτό του:

-Γεια, πως είσαι…

-Γεια. Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και είδα την κόκκινη κάρτα.

-Νομίζεις ότι ήταν κόκκινη κάρτα;

-Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδιζε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή και πραγματικά ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος και με ανάγκασε να τον χτυπήσω.

-Ναι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις κάποιον! Πολλοί παίκτες συγκρατούν τα νεύρα τους στη διάρκεια των αγώνων.

-Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει ή μου αρέσει στο ποδόσφαιρο όταν βλέπω ή όταν παίζω, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να ξεφύγει κάνοντας κάτι ανόητο.

-Για ποιο λόγο ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος;

-Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσα το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια, στα οποία με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι για να μένω στον πάγκο χωρίς να κάνω κάτι. Συνέβη , όμως, το αντίθετο.

-Και φυσικά είσαι απογοητευμένος γι’ αυτό;

-Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση αντέδρασα άσχημα απέναντι σε έναν συνάδελφο μιας άλλης ομάδας. Και δεν είμαι τέτοιος παίκτης, δεν ψάχνω την ένταση, αυτό είναι κάτι γνωστό, αλλά σε αυτή την περίπτωση συνέβη το αντίθετο και ζητώ συγγνώμη.

-Και τώρα;

-Τώρα θα υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη από την ομάδα!

-Κάποια ΜΜΕ λένε ότι δεν θέλεις να παίξεις άλλο για τον ΠΑΟΚ;

-Αυτός είναι και ο λόγος που δίνω αυτή τη συνέντευξη σε εσένα και όχι σε ανθρώπους που λένε ανοησίες όπως αυτή. Δεν είναι αλήθεια αυτό και με τέτοια πράγματα κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή κάποιοι άλλοι λένε: ‘Κοίτα τον, δεν θέλει να παίξει και αυτός είναι ο λόγος που πήρε την κόκκινη κάρτα΄. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι η εξής… Δεν είναι δυνατόν να είμαι χαρούμενος που δεν παίζω και η ομάδα να με πληρώνει με πολύ καλά λεφτά δεδομένης και της κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου και το βλέπετε και το έχω δείξει σε όλη την καριέρα μου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *