Ντ’Αντόνι: “Οι διαιτητές μου είπαν ότι έχασαν σφυρίγματα”

Ντ'Αντόνι: "Οι διαιτητές μου είπαν ότι έχασαν σφυρίγματα"

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι δήλωσε μετά του Game 1 των Γουόριορς με τους Ρόκετς πως οι διαιτητές παραδέχθηκαν στο ημίχρονο πως έχασαν κάποια σφυρίγματα υπέρ των Ρόκετς.

Η διαιτησία βρισκόταν στο επίκεντρο κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του Game 1 των Γουόριορς με τους Ρόκετς (νίκη των πρώτων με 104-100). Οι διαμαρτυρίες των παικτών του Χιούστον, αλλά και του Μάικ Ντ'Αντόνι, κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν έντονες και συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα.

Το αντικείμενο της διαμαρτυρίας των Ρόκετς ήταν ένα: Θεωρούσαν ότι οι παίκτες Γουόριορς έκαναν συνεχώς φάουλ στον Τζέιμς Χάρντεν όταν επιχειρούσε σουτ τριών πόντων, αφού δεν του άφηναν αρκετό χώρο να προσγειωθεί μετά το σουτ του. Κι αν οι φωνές ήταν αρκετές, ήρθε και η δήλωση του Μάικ Ντ'Αντόνι μετά τον αγώνα να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Ο τεχνικός των Ρόκετς βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και όταν ρωτήθηκε σχετικά έδωσε μία απάντηση που θα συζητηθεί: "Οι διαιτητές ήρθαν στο ημίχρονο του αγώνα και μου είπαν ότι έχασαν κάποια φάουλ (σ.σ πάνω στον Χάρντεν). Έχασαν όμως τέσσερα από αυτά. Αυτά είναι 12 βολές"!

Στην συνέχεια μάλιστα ο Ντ'Αντόνι προσπάθησε να ηρεμήσει, πετώντας πάντως πάλι υπονοούμενα: "Πρέπει απλώς να το δεχθούμε και να ανησυχούμε για το πώς σφυρίζουν. Έχω μεγαλώσει για να μιλάω για αυτά, απλώς αυτό συμβαίνει. Προσπαθώ να μην βρίζω ή να είμαι περίεργος, αλλά προφανώς αυτό δεν δούλεψε. Δεν ξέρω. Είναι πάνω από μένα".

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι στο φινάλε των δηλώσεών το ο Ντ'Αντόνι τόνισε ότι ακόμα κι έτσι οι Ρόκετς μπορούσαν να νικήσουν: "Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν γίνεται να έρθεις σε αυτό το γήπεδο και να διαλύσεις αυτούς τους τύπους. Πρέπει να πάνε τα πράγματα σωστά. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε, απλώς δεν τα καταφέραμε".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *