Ντουράντ από άλλον πλανήτη στο Λ.Α.!

Ντουράντ από άλλον πλανήτη στο Λ.Α.!

Ο Κέβιν Ντουράντ έβαλε 50 πόντους -τους 38 στο πρώτο ημίχρονο- και οι Γουόριορς νίκησαν εύκολα στο Λος Άντζελες τους Κλίπερς 129-110, τελειώνοντας τη σειρά με 4-2.

Οι 45 πόντοι που έβαλε ο Κέβιν Ντουράντ στον πέμπτο αγώνα της σειράς αποδείχθηκαν "λίγοι". Στον έκτο αγώνα, λοιπόν, ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη. Ο "K.D." έβαλε 50 και οι Γουόριορς έχτισαν μία διαφορά 26 πόντων στην τέταρτη περίοδο, νίκησαν εύκολα τους Κλίπερς 129-110 και ολοκλήρωσαν την σειρά με 4-2, κλείνοντας έστω και καθυστερημένα το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Ρόκετς στον δεύτερο γύρο των δυτικών playoffs.

Ο Ντουράντ πέτυχε 38 από τους 50 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο, βοηθώντας το Γκόλντεν Στέιτ να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 19 πόντων (53-72), μία διαφορά που ανέβασε μέχρι το +26 στο τρίτο δωδεκάλεπτο (76-102). Οι Κλίπερς δεν τα παράτησαν ποτέ, όπως έκαναν άλλωστε και σε όλα τα παιχνίδια της σειράς. Η διαφορά δεν κατέβηκε πάντως ποτέ κάτω από τους 13 πόντους (101-114 στο 42’) και παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ντανίλο Γκαλινάρι (29 πόντοι), η ομάδα του Λ.Α. δεν απείλησε ποτέ τους πρωταθλητές.

Πέρα από τον Κέβιν Ντουράντ, πολύ καλός ήταν και ο Στέφεν Κάρι (24 πόντοι), παρότι "γύρισε" τον δεξιό αστράγαλο στο πρώτο ημίχρονο, ο Ντρέιμοντ Γκριν έκανε το 26ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του (με τους Γουόριορς να είναι αήττητοι σε αυτά τα παιχνίδια) και ο Άντρε Ιγκουοντάλα βοήθησε την άμυνα των "Dubs" να είναι σε mode playoffs ύστερα από καιρό. Το Γκόλντεν Στέιτ ήταν τόσο καλό στον αμυντικό τομέα, που κράτησε τους Κλίπερς στο 38,9% και τους Λου Γουίλιαμς, Μοντρέζλ Χάρελ στους 18 πόντους συνολικά. Ο πρώτος είχε 3/21 σουτ και σε κάποιο σημείο μετρούσε 11 συνεχόμενα άστοχα…

Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *