Ξέσπασε εναντίον των διαιτητών και αποβλήθηκε ο Πόποβιτς

Ξέσπασε εναντίον των διαιτητών και αποβλήθηκε ο Πόποβιτς

Δύο συνεχόμενες υποδείξεις των διαιτητών εναντίον των Σπερς στον αγώνα με τους Κινγκς οδήγησαν σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Γκρεγκ Πόποβιτς, κάτι που οδήγησε στην αποβολή του.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς… ξέσπασε. Βλέποντας στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου του αγώνα των Σπερς με τους Κινγκς (νίκη των δεύτερων με 113-106) τους διαιτητές να έχουν δύο συνεχόμενες υποδείξεις εναντίον της ομάδας του, δεν άντεξε και μπήκε πέρασε το όριο των γραμμών του αγωνιστικού χώρου για να διαμαρτυρηθεί (πολύ) έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Η αρχή έγινε με ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε ο Ντέρικ Γουάιτ πάνω στον ΝτιΆρον Φοξ – το οποίο ο Πόποβιτς θεώρησε πως ήταν αμυντικό – ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Χάρισον Μπαρνς φάνηκε να βγάζει την μπάλα εκτός παρκέ (κάτι που φάνηκε και στο ριπλέι) με τους διαιτητές όμως να δίνουν την μπάλα στους Κινγκς.

Ο τεχνικός των Σπερς είχε αρχίσει ήδη να διαμαρτύρεται έντονα για την πρώτη υπόδειξη των διαιτητών και όταν είδε και την δεύτερη απλώς… εξερράγη, με την αποβολή του να μοιάζει πλέον… μονόδρομος.

Δείτε το VIDEO με την "έκρηξη" του τεχνικού των Σπερς και την αποβολή του:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *