Ξεκουράζεται για να… φορτσάρει

1Ημέρα ξεκούρασης η Κυριακή του Πάσχα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε τρεις ημέρες αγωνιστική υποχρέωση.

Την Τετάρτη υπάρχει το εξ’ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League, αλλά ο Βίτορ Περέιρα έδωσε ρεπό στους παίκτες του που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ώρα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ. Τη Δευτέρα όταν και θα επιστρέψουν οι Πειραιώτες στου Ρέντη θα φανεί πιθανόν και ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για το προσεχές παιχνίδι.

Οι Μήτρογλου, Ομάρ καιν Ντουρμάζ (αερόβιο και με μπάλα) το Μεγάλο Σάββατο. Ο Σουηδός φυσικά και δεν υπολογίζεται για την Τετάρτη, ενώ ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας τη Δευτέρα. Άλλωστε, το ‘χει προαναγγείλει και ο ίδιος μέσω του twitter.

Η τελευταία του εμφάνιση έγινε στις 22 Μαρτίου, όταν και πέρασε στο 55’ στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Κέρκυρα αντί του Ντοσεβί, αλλά η χαρά του δεν κράτησε και πολύ, επιστρέφοντας από τραυματισμό (έλειψε με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης) και ξαναμπήκε στα… πιτς.

Τα ματς που απομένουν στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν είναι βάσει λογικής επτά. Έχει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και άλλα τέσσερα για την κανονική περίοδο της Super League. Συν τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τον τελικό κόντρα σε Ηρακλή ή Ξάνθη, με τους Ακρίτες να έχουν προβάδισμα μετά το 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *