Ξενύχτησε πριν από τον πρώτο ημιτελικό ο Μπεν Σίμονς

Ξενύχτησε πριν από τον πρώτο ημιτελικό ο Μπεν Σίμονς

Σε night club του Τορόντο βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/4) ο Μπεν Σίμονς, μία μέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του στο ΝΒΑ (VIDEO).

Τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας ξεκινούν τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) στις 02:30 στο Τορόντο, όπου οι Ράπτορς θα υποδεχθούν τους Σίξερς. Η ομάδα του Τορόντο θέλει να μπει νικηφόρα σε αυτή την πολύ ανοιχτή σειρά, την ίδια ώρα όμως οι παράγοντες εκείνης της Φιλαδέλφεια μάλλον θα προβληματίζονται γνωρίζοντας ότι ο Μπεν Σίμονς ξενύχτησε το βράδυ που προηγήθηκε του πρώτου ημιτελικού της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Ο Σίμονς "συνελήφθη" στο Cactus Club του Τορόντο στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, φορούσε μάλιστα γυαλιά ηλίου και το video που τράβηξε άγνωστος κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Μπρετ Μπράουν έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, ειδικά αυτό με το γόνατο του Τζοέλ Εμπίντ βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό του, τώρα όμως θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να πείσει τους αθλητές του πως πρέπει να προετοιμαστούν κάπως… διαφορετικά αφήνοντας στην άκρη τα night clubs, το αλκοόλ και τις κάθε είδους καταχρήσεις.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *