Ξεφτίλα! Τον έδιωξαν γιατί πάει Ολυμπιακό

1Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε δει όλα στην Ελλάδα, οπότε δεν πρέπει να μας κάνει τόσο άσχημη εντύπωση, η είδηση ότι οι οργανωμένοι του Πανιωνίου ώθησαν ουσιαστικά προς την έξοδο τον Φάνη Τζανδάρη, επειδή ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πώς έχει η ιστορία; Ο Φάνης Τζανδάρης που έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό από τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κάνει προπονήσεις με τον Πανιώνιο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας με τη νέα του ομάδα. η οποία δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν άρεσε στους φίλους των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι εναντιώθηκαν στην απόφαση να κάνει προπονήσεις με την ομάδα ο 21χρονος μέσος, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να φορέσει την φανέλα των Πειραιωτών.

Είναι κρίμα για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή να γίνεται αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς, δείχνοντας πλέον ότι δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Φάνης Τζανδάρης θα κάνει προπονήσεις με τον Ατρόμητο. Ας ελπίσουμε να μην αντιμετωπίσει κι εκεί κάποιο παρόμοιο πρόβλημα…

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *