Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε και έφυγε από το στάδιο με τον ατζέντη του

Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε και έφυγε από το στάδιο με τον ατζέντη του

Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο και έφυγε από το στάδιο -μαζί με τον ατζέντη του- πολύ πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας των Πέλικανς με την Οκλαχόμα Σίτι (VIDEOS).

Η σαπουνόπερα με τον Άντονι Ντέιβις έχει προφανώς πολλά επεισόδια ακόμα στη Νέα Ορλεάνη. Ακόμα και μετά τη μεγάλη νίκη των Πέλικανς επί της Οκλαχόμα Σίτι με 131-122 το πρόσωπο της βραδιάς ήταν πάλι ο Άντονι Ντέιβις, κι ας μην βρισκόταν καν στο στάδιο την ώρα που ολοκληρωνόταν η αναμέτρηση. Βλέπετε, ο "Brow" αποχώρησε με τραυματισμό στον αριστερό ώμο λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου και λίγη ώρα αργότερα έφυγε από το στάδιο μαζί με τον ατζέντη του, Ριτς Πολ. Πολύ πριν από το τέλος του ματς.

Ο τραυματισμός του Ντέιβις συνέβη όταν προσπάθησε να κόψει ένα σουτ του Νέρλενς Νοέλ. Αν και δεν φαινόταν να έχει κάτι αρχικά, λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ανακοίνωσε ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τραυματισμού στον αριστερό ώμο. Περίπου μισή ώρα αργότερα, δε, εθεάθη να αποχωρεί από το Smoothie King Center μαζί με τον ατζέντη του, Ριτς Πολ, δημιουργώντας ακόμα και τη φημολογία ότι υποκρίθηκε τραυματισμό, ώστε να τελειώσει γρήγορα η βραδιά. Και για τον ίδιο και για την ομάδα του.

Δείτε πως φέρεται να τραυματίστηκε ο Άντονι Ντέιβις:

"Θα μιλήσω για τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Έκαναν σπουδαία δουλειά και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικό", είπε αργότερα στους δημοσιογράφους ο Αλβιν Τζέντρι, πριν διακόψει απότομα τις δηλώσεις του, εμφανώς εκνευρισμένος έπειτα από νέα ερώτηση αναφορικά με την πρόωρη αποχώρηση του Αντονι Ντέιβις από το στάδιο.

Η αποχώρηση του Ντέιβις από το Smoothie King Center:

Anthony Davis leaving the SKC with Rich Paul pic.twitter.com/lUhFTfWETb

— Sharief Ishaq (@ShariefWDSU) February 15, 2019

Alvin Gentry’s response when asked about AD leaving the game after injuring shoulder: “I’m going to talk about the guys who played the game.”
(via @espn_macmahon)pic.twitter.com/wESNqEvUod

— Bleacher Report (@BleacherReport) February 15, 2019

Photo credits: AP Photo/Tyler KaufmanΠηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *