Ο Γκριν σφάδαζε μπροστά στον Κερ που δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Ο Γκριν σφάδαζε μπροστά στον Κερ που δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τραυματίστηκε στον αγώνα των Γουόριορς με τους Ρόκετς και σφάδαζε μπροστά από τον Στιβ Κερ, με τον προπονητή του όμως να καταλαβαίνει τελευταίος ότι υπήρχε πρόβλημα!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν στάθηκε άτυχος στον αγώνα των Γουόριορς με τους Ροκετς (νίκη των δεύτερων με 118-112) αφού αποχώρησε στην τέταρτη περίοδο με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, το οποίο πάντως δεν αποδείχθηκε σοβαρό. Αυτό που έχει ενδιαφέρον ωστόσο είναι πως ο Στιβ Κερ ήταν ο τελευταίος που κατάλαβε τι έγινε!

Με τον αγώνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γκριν πάτησε πάνω στο πόδι του ΝτεΜάρκους Κάζινς και άρχισε να πιάνει τον αστράγαλό του πριν πέσει στο παρκέ, σφαδάζοντας από τον πόνο μπροστά στον Κερ. Ο προπονητής του ωστόσο άργησε να καταλάβει τι συμβαίνει, αφού είχε απορροφηθεί από το παιχνίδι, παρακολουθώντας την εξέλιξη της φάσης!

Με την φάση να ολοκληρώνεται ο Κερ ξαφνικά εριξε το βλέμμα του προς τα κάτω και βλέποντας τον Γκριν να σφαδάζει φάνηκε να φωνάζει ένα "σκ…α" πριν σπεύσει πάνω από τον παίκτη του!

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *