Ο Πιτίνο αποθέωσε τον Μπιτάτζε: “Σίγουρο pick πρώτου γύρου”

Ο Πιτίνο αποθέωσε τον Μπιτάτζε: "Σίγουρο pick πρώτου γύρου"

Ξετρελαμένος με τον Γκόγκα Μπιτάτζε ο Ρικ Πιτίνο, εξέφρασε τον θαυμασμό του για εκείνον στο Twitter.

Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, σε αυτό το ματς που ο Παναθηναϊκός κλείδωσε την πρόκρισή του στα playoffs της EuroLeague 2018/19, βρήκε απέναντί του έναν πραγματικά σπουδαίο νεαρό σέντερ που έχει το ταλέντο για να γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο 20χρονος Γκόγκα Μπιτάτζε αποκτήθηκε στα μέσα της χρονιάς από τη Μπουντούτσνοστ, πρόλαβε όμως να κάνει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις για να συστηθεί στο ευρύ κοινό. Ο Ρικ Πιτίνο, μάλιστα, ήταν εντυπωσιασμένος από τον νεαρό Γεωργιανό σέντερ και δήλωσε την εκτίμησή του σε εκείνον με ένα tweet.

"Απόψε αντιμετωπίσαμε έναν νεαρό σέντερ 20 ετών, που πρέπει να θεωρείται δεδομένα draft pick πρώτου γύρου. Ο Γκόγκα Μπιτάτζε, ένας ψηλός που σουτάρει τρίποντα, είναι ευέλικτος και ευκίνητος. Λατρεύω τις δυνατότητές του" έγραψε ο Πιτίνο για τον παίκτη της Μπουντούτσνοστ που έκλεισε τη σεζόν με 12.1 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.3 μπλοκ ανά 24:12 σε 13 αγώνες.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Μπιτάτζε είχε 16 πόντους από 3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη σε 23:15.

Today we played against a young 20 year old center who should be a lock first rounder. Goga Bitadze -6/11 center that shoots the 3 and is agile and mobile. Love his potential.

— Rick Pitino (@RealPitino) 4 Απριλίου 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *