Ο Σινγκ στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

1Μεταξύ των μνηστήρων για την απόκτηση του Χάρμετ Σινγκ κατατάσσει η Aftenposten τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοαμυντικό της Μόλντε, που είναι και επτά φορές διεθνής με τη Νορβηγία και δεν έχει δεχτεί ακόμη πρόταση επέκτασης συνεργασίας από την ομάδα του.

«Δεν μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο. Για την ώρα επικεντρώνομαι στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν και δεν μιλάω για τίποτα άλλο. Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα δούμε από τα μέσα του Δεκέμβρη τι θα γίνει. Αν μείνω στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μοναδική μου επιλογή», τόνισε ο ίδιος.

Όσο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε απάντησε χαμογελώντας πως «… δεν θα επιβεβαιώσω τίποτα για κάποια ομάδα. Έχω πει στον μάνατζέρ μου πως δεν θα μιλήσω πριν να πρέπει. Παλαιότερα έκανα κακό στον εαυτό μου σκεφτόμενος αυτό το πράγμα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και έμαθα από τα λάθη μου».

«Έχει πολλές προτάσεις, θα δούμε τι θα επιλέξει να κάνει», είπε ο ατζέντης του, Τζιμ Σολμπάκεν.

Ο Σινγκ, που έχει καταγωγή από την Ινδία, αναδείχθηκε από τη Βαλερένγκα κι έπαιζε εκεί μέχρι το 2012, όταν και πήγε στη Φέγενορντ. Στην Ολλανδία δεν στέριωσε και από το 2014 επαναπατρίστηκε και έχει θέση βασικού στη Μόλντε.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *