Πάει κι ο Σλότερ;

1Δεν του έφτανε το ούτως ή άλλως δύσκολο εγχείρημα να πετάξει εκτός Final-4 την ΤΣΣΚΑ, τα απρόοπτα προβλήματα έλειπαν στον Παναθηναϊκό…

Στην τελευταία, λοιπόν, προπόνηση ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τους Ρώσους, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Έι Τζέι Σλότερ να εγκαταλείπει και να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να προλάβει την αναμέτρηση.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Αμερικανός γκαρντ γύρισε το πόδι του και εκ… πρώτης όψεως τα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Όπως είναι φυσικό, όλο το τιμ του τριφυλλιού έχει πέσει πάνω του για να δει το τι μέλλει γενέσθαι και αύριο το πρωί (την μέρα του αγώνα δηλαδή) θα κριθεί οριστικά το αν θα μπορέσει να συνεισφέρει ή θα δει τις προσπάθειες των πράσινων απ’ τον πάγκο.

Όπως και να ‘χει, στην παρούσα φάση οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του παίκτη, όμως τα οριστικά συμπεράσματα θα βγουν την Τρίτη, κρατώντας άπαντες σε αναμμένα κάρβουνα. Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα έχει μείνει ο εξίσου τραυματίας Μποχωρίδης, όπως και ο Λαουάλ για αγωνιστικούς λόγους, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια του Μαυροβούνιου τεχνικού για την μέχρι τώρα συνεισφορά του Αμερικανού σέντερ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *