Πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

1Νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αγρίνιο

Νικηφόρα πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γλύκου στο 6ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με κεφαλιά του Μορένο που πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερνε στα πρώτα λεπτά να δημιουργήσει τελικές. Το παιχνίδι πήγε μέχρι το 20′ σε αυτό το τέμπο και όσο περνούσε ο χρόνος ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, βοηθώντας σε αυτό και οι αλληλοκαλύψεις μεταξύ των παικτών του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα να μην απειλείται. Στο 29′ ο ΠΑΟΚ παραλίγο να προηγηθεί όταν μετά από σέντρα του Περέιρα, ο Βίτορ πήρε την γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Φακούντο στο 35′ έβγαλε μαγική κάθετη πάσα στον Μακ, ο Σλοβάκος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κούσα και ο Κουκουλάλης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μακ ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ. Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να πιέζει και στο 37′ ο Βίτορ έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του Ράφαελ, όμως, δεν βρήκε στόχο.Στο 40′ ήρθε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μακ προσπέρασε τους αντιπάλους του από αριστερά, έστρωσε την μπάλα στον Αθανασιάδη, ο οποίους σούταρε αναγκάζοντας τον Ράφαελ σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάκης Χάβος έριξε στη μάχη τους Κάπελ και Μπεχεράνο για να βελτιωθεί η εικόνα του Παναιτωλικού. Και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο επικίνδυνα σουτ με Κάτσε και Μακ. Στο 58′ ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Άλβες, που βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Γλύκο, πάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου». Στο προηγούμενο λεπτό ο Μακ είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχτηκε οριακά σε θέση οφσάιντ. Στο 64′ ο Βίτορ είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από φάουλ του Ρατς. Στα τελευταία λεπτά, ο Παναιτωλικός πίεζε για το γκολ, αλλά δεν κατάφερνε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γλύκου. Αντίθετα, οι επισκέψεις των παικτών του ΠΑΟΚ στα καρέ του Ράφαελ ήταν πιο ουσιαστικές. Στην τελευαία φάση του αγώνα, ο Βασιλείου παραλίγο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά ο Κατσικάς απομάκρυνε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και κράτησε το 0-1 του ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (46′ Μπεχεράνο), Κέβιν, Κούσας, Άλβες, Θεοδωρίδης (74′ Βασιλείου), Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο (46′ Κάπελ), Μαρτίνεζ, Φωτάκης.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Κατσικάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Περέιρα (56′ Τζιόλης), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (87′ Κίτσιου), Αθανασιάδης (77′ Αθανασιάδης), Μακ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *