Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε ο Λάνγκφορντ αντί του Λοτζέσκι

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε ο Λάνγκφορντ αντί του Λοτζέσκι

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό αντί του Ματ Λοτζέσκι ενόψει του αποψινού ημιτελικού με τον Ολυμπιακό (13/2, 20:00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ στην 12άδα του Παναθηναϊκού άρχισε. Ο Αμερικανός γκαρντ δηλώθηκε από τους "πράσινους" στην θέση του Ματ Λοτζέσκι και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί και στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τον αποψινό ημιτελικό (13/2, 20:00) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Λάνγκφορντ ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, όπως και ο Νικ Καλάθης, λύνοντας ένα από τα πολλά προβλήματα που έχει τον τελευταίο καιρό ο Αμερικανός προπονητής με τους συνεχείς τραυματισμούς, που έχουν θέσει εκτός μάχης για ολόκληρη τη χρονιά τον Νίκο Παππά και για 2 έως 4 εβδομάδες τον Ματ Λοτζέσκι.

Ο Λάνγκφορντ δεν έχει παίξει από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στην εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο. Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ ο Παναθηναϊκός είχε 3 νίκες και 5 ήττες στην EuroLeague.

Μην χάσετε την εκπομπή του SPORT 24 για το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ (Pregame 19:30, Postgame μετά τη λήξη του ματς). Με καλεσμένους τους Γ. Καλαϊτζή, Π. Φασούλα, Σ. Τριαντάφυλλο, Π. Διαμαντόπουλο και παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *