Παναθηναϊκός: Στα 4 εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του Ανουάρ

Παναθηναϊκός: Στα 4 εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του Ανουάρ

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο η ρήτρα που έχει μπει για αγορά του Ανουάρ από τη Βαγιαδολίδ είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην απόκτηση των Ανουάρ και Νάγκι ως δανεικούς από τη Βαγιαδολίδ και τη Λέγκια Βαρσοβίας αντίστοιχα. Ο μεν πρώτος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από την Κυριακή το βράδυ ενώ για τον Ούγγρο υπάρχουν ακόμη επαφές και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.

Αυτό που έγινε γνωστό κατά την αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα από το ΟΑΚΑ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ήταν η οψιόν αγοράς που θα μπει στο συμβόλαιο του Ανουάρ και η οποία φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που δείχνει από τη μια πως οι Ισπανοί υπολογίζουν στον 25χρονο μέσο από τον Μαρόκο ενώ φυσικά είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι να τον κάνει δικό του δίνοντας ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Ανουάρ ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει στο τριφύλλι.

Αναφορικά με το Νάγκι ο Ρόκα συζητά ώστε να πέσει κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ η οψιόν αγοράς του Ούγγρου και ίσως εκεί έγκειται η μη ολοκλήρωση ακόμα της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *