ΠΑΟΚ: Ιταλοί καλούν Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ιταλοί καλούν Ελ Καντουρί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία η Λέτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε σενάρια αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ. Δύο φορές, στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ο Μαροκινός βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ήταν τον περασμένο Γενάρη όταν η μεταγραφή του, με δανεισμό στην Πάρμα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί αλλά με παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη ο Ομάρ Ελ Καντουρί πείστηκε να παραμείνει στην Τούμπα για να βοηθήσει το Δικέφαλο να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η δεύτερη πέρυσι το καλοκαίρι όταν και η Σταντάρ Λιέγης αθέτησε την τελευταία στιγμή την προφορική συμφωνία που είχε μαζί του και έτσι ο ποδοσφαιριστής, που ετοίμαζε βαλίτσες για το Βέλγιο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΛΕΤΣΕ

Μπορεί η τρίτη φορά που προκύπτει μεταγραφικό ενδιαφέρον για αυτόν να είναι και η φαρμακερή; Δεν αποκλείεται….Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Λέτσε ενδιαφέρεται για το Μαροκινό μέσο του Δικέφαλου που δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στο Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με το sky sport η Λέτσε αντιμετωπίζει δυσκολίες να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σαπονάρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Τζένοα με δανεισμό από την Φιορεντίνα και στρέφεται στην εναλλακτική λύση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΚΛΕΙΔΙ

Μπορεί πίσω από τον καπνό που σηκώνει το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο να υπάρχει και φωτιά; Πιθανότατα ναι… Και αυτό διότι ο Καντουρί συνεχίζει να διατηρεί καλό όνομα στην Ιταλία, όπου έχει αγωνιστεί σε Έμπολι, Μπρέσια, Νάπολι και Τορίνο. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελ Καντουρί είναι από τις αρχές του 2019 ο Ντιέγκο Ταβάνο ο άνθρωπος που έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι την μεταγραφή του Εβγέν Σάκχοβ που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στην Λέτσε.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *