ΠΑΟΚ: Φόβοι για ζημιά στο μηνίσκο του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Φόβοι για ζημιά στο μηνίσκο του Βαρέλα

Ο Βαρέλα αισθάνεται ενοχλήσεις στον μηνίσκο του δεξιού του ποδιού και οι εξετάσεις που θα κάνει τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν αν πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή όχι.

Ο Φερνάντο Βαρέλα χτύπησε στο δεξί γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα σε μια φάση με τον Μπαράλες αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τους Αρκάδες και μετά το τέλος της αναμέτρησης παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του, Άντρεϊα Βαρέλα, με ένα ποστάρισμα της στο instagram έκανε λόγο για άσχημα νέα που θα ξεπεράσουν μαζί γράφοντας: «Άσχημα νέα που μας ταρακούνησαν, αλλά είμαστε δυνατοί και θα κερδίσουμε μαζί».

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν φόβοι πως έχει πειραχτεί ο μηνίσκος του Βαρέλα και για αυτό τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει πρόβλημα και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί και χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση χειρουργείου.

Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν ο Βαρέλα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα σε Λαμία, Βόλο και ίσως με τον Παναθηναϊκό στις 3 Νοεμβρίου.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *