Πιθανή η συμμετοχή στο Σακραμέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πιθανή η συμμετοχή στο Σακραμέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθούν, όπως όλα δείχνουν, οι Μιλγουόκι Μπακς στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Στο Σικάγο δεν αγωνίστηκε για να ξεκουράσει τα καταπονημένα του γόνατα. Έχασε έτσι τον τέταρτο αγώνα του την τρέχουσα σεζόν, στο πρώτο από τα πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν οι Μπακς. Απόψε η ομάδα του Μιλγουόκι παίζει στο Σακραμέντο (05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης δηλαδή) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος σε αντίθεση με τους τραυματίες Τζορτζ Χιλ, Στέρλινγκ Μπράουν, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο που θα περιοριστούν σε ρόλους θεατών.

Ο Αντετοκούνμπο είναι αυτή τη στιγμή "probable", γεγονός που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες 75% να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μάικ Μπούντενχόλζερ. Οι Κινγκς διανύουν μια καλή περίοδο και κάνουν τεράστια προσπάθεια για να χωρέσουν στην οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας, την ίδια στιγμή όμως οι Μπακς είναι πρώτοι σε όλο το ΝΒΑ και θέλουν νίκη για να κρατήσουν απόσταση τριών νικών από τους Τορόντο Ράπτορς που κάθονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πάνω από τους Πέισερς, τους Σίξερς και τους Σέλτικς.

Σε 55 αγώνες της φετινής σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει 27.2 πόντους με 64% στο δίποντο, 24% στο τρίποντο και 72% στις βολές, μαζί με 12.7 ριμπάουντ, 6 ριμπάουντ, 1.4 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά 33.2 λεπτά.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *