«Πλειοψηφικό πακέτο στη Νότιγχαμ Φόρεστ παίρνει ο Μαρινάκης»

1Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως υποστηρίζει σήμερα η τοπική εφημερίδα «Nottingham Post».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νυν ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αλ-Χασάουι, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, η οποία θα σημάνει μία πολύ σημαντική επένδυση στον σύλλογο της Φόρεστ από τον Έλληνα επιχειρηματία.

Το δημοσίευμα της Νottingham Post:

«Ο Αλ-Χασάουι φέρεται να βρίσκεται πλέον κοντά στη συμφωνία με τον Μαρινάκη, η οποία θα σημάνει μία πολύ σημαντική επένδυση στον σύλλογο της Φόρεστ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, με τον Αλ-Χασάουι να παραμένει όμως στη θέση του προέδρου.

Τα εναπομείναντα βήματα για να ολοκληρωθεί το deal αφορούν την έγκριση της συμφωνίας από τη Football League, μίας συμφωνίας η οποία θα περιλαμβάνει χορηγία από τον Έλληνα εφοπλιστή και πιθανή μετονομασία του γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, του Σίτι Γκράουντ».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *