Πλησιάζει ο Εβαντζελίστα, σενάρια για Γκερντ

1Μετά από αρκετές μέρες στασιμότητας κι ενώ η περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα φαινόταν να «ναυαγεί», ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μέσου από την Ουντινέζε. Οι «πράσινοι» θέλουν τον παίκτη για 18 μήνες και η ιταλική ομάδα τον παραχωρεί δανεικό ως το τέλος της σεζόν, αλλά μετά τις τελευταίες επαφές μοιάζει εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή, ίσως με παραχώρησή του ως το καλοκαίρι και με οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έξι ή δώδεκα μήνες εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Μάλιστα ο Αντρέα Στραματσόνι είχε τηλεφωνική επαφή με τον Εβαντζελίστα στον οποίο ανέλυσε τις σκέψεις του για το ρόλο που τον προορίζει.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει κι άλλες λύσεις για την περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να ολοκληρωθεί το deal, πράγμα που ισχύει και για το κέντρο άμυνας παρότι πρώτη επιλογή είναι ο Λούκα Αντέι της Σασουόλο. Στη μάχη για τον υψηλόσωμο στόπερ έχει μπει και η Έμπολι, στο «τριφύλλι» επιμένουν αλλά δεν θα περιμένουν για πολλές μέρες ακόμη και ίσως τελικά στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, φήμες κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αλεξάντερ Γκερντ. Ο 29χρονος Σουηδός φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Γιουνγκ Μπόις και φέρεται να απασχολεί τους «πράσινους» για να τον κάνουν δικό τους από τώρα εν όψει Ιουλίου. Ο Γκερντ είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας (2 γκολ) και φέτος μετρά 8 γκολ σε 14 επίσημα ματς της Γιουνγκ Μπόις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Ουτρέχτη, Χέλσινγκμποργκ, Γκέφλε, Σίριους, ΑΙΚ Στοκχόλμης και Βίσμπι.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και το πιθανότερο είναι ο Αντρέα Στραματσόνι να εισηγηθεί την άμεση ενεργοποίησή του από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα που δεσμεύει κατά την πλευρά του Ολυμπιακού τον ποδοσφαιριστή και το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προσφύγουν σε αυτά.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *