Πλησιάζει ο Ντα Κόστα, δυσκολεύει του Μπαλάντα

1Δεδομένη είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σίβασπορ για την απόκτηση του Μανουέλ ντα Κόστα. Από χθες ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Μετζνούν Οτιακμάζ, επιβεβαίωσε ότι έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες για την παραχώρηση του Μαροκινού στόπερ.

«Για τον Ντα Κόστα υπάρχει προσφορά από τον Ολυμπιακό και εμείς συμφωνήσαμε, αφού ο παίκτης μας είπε ότι θέλει να πάει στον ελληνικό σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και πρόσθεσε: «Τώρα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ντα Κόστα. Εάν τα βρουν, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί».

Το γεγονός ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία αποδεικνύεται από τον αποκλεισμό του διεθνούς άσου από την αποστολή της Σίβασπορ για το χθεσινό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και όλα δείχνουν ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα, στη Ρίβερ Πλέιτ δηλώνουν ότι δεν θα πουληθεί κανένας παίκτης μέχρι το τέλος του έτους, εκτός και αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση. Ο Κολομβιανός άσος είναι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Σαν Μαρτίν.

Εν τω μεταξύ, από χθες στην Αργεντινή υπάρχουν δημοσιεύματα για διερευνητική πρόταση των νταμπλούχων στην Μπελγκράνο για την απόκτηση του Λουτσιάνο Λόλο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο δανεισμός του 28χρονου στόπερ λήγει τον ερχόμενη Δεκέμβριο και στη χώρα της Λατινής Αμερικής υπογραμμίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ.

Τέλος, για τον Σεμπά θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση, όπως φαίνεται, καθώς μπήκε τελικά κανονικά στην αποστολή του σημερινού αγώνα της Εστορίλ με την Μπενφίκα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Πάντως, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θεωρείται κλεισμένος και η άφιξή του αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, του οποίου αποτελεί και εισήγηση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *