Ποιος διώχνει τον Φουστέρ από τον Ολυμπιακό!

ÖÏÕÓÔÅÑ   ÑÏÕÌÐÉÍ ÊÁÆÁÍ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2011-2012)   FUSTER  RUBIN KAZAN - OLYMPIAKOS  (EUROPA LEAGUE 2011-2012)Πέντε χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ και η άποψη που υπάρχει για τον Ισπανό στο σύνολο των “ερυθρόλευκων” (διοίκηση, οπαδοί κ.λπ.) είναι άριστη!

Παίκτης που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα και έχει αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας του…

Για αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν απορήσει για ποιον λόγο δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας τού έχουν καταθέσει ήδη την πρότασή τους.

Μία πρόταση που φαίνεται ότι τον καλύπτει, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει θετικά!

Ο Σκύλος που έψαξε λίγο το θέμα, έμαθε ότι ο Φουστέρ κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις λόγω του… Περέιρα! Όχι ότι έχει τίποτα προσωπικό με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, κάθε άλλο μάλιστα.

Απλώς ο Περέιρα δεν δείχνει να έχει στα πλάνα του για τη βασική 11άδα τον Φουστέρ, κάτι που σημαίνει ότι θα παίρνει χρόνο συμμετοχής ως επί το πλείστον ως αλλαγή.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα το βιώσει στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ, καθώς και σε άλλες σεζόν είχε συμβεί το ίδιο.

Απλώς είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι δεν είσαι για βασικός πριν ακόμα γίνουν οι καλοκαιρινές μεταγραφές και διαφορετικό να είναι κάποιος καλύτερος αγωνιστικά στις προπονήσεις και, στο τέλος, να επιλέγει αυτόν ο προπονητής για να παίξει…

Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Φουστέρ με την ομάδα.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *