Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φετφατζίδης!

1Ο Γιάννης Φετφατζίδης ζήτησε και πήρε άδεια από την ομάδα του, μετά την περιπέτεια που βίωσε στη Ρουμανία, προκειμένου να γυρίσει στην Ελλάδα και να περάσει μερικές μέρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Έλληνας άσος είχε ανάγκη να γυρίσει στο σπίτι του, κοντά στην οικογένειά του, για να ξεπεράσει το σοκ από το θανατηφόρο ατύχημα που βίωσε σε αυτοκινητόδρομο της Βουδαπέστης.

Αυτές τις λίγες μέρες που έμεινε στην πατρίδα ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε την ευκαιρία να σκεφτεί με καθαρό μυαλό και το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους βλέπει, πλέον, με θετική διάθεση την προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Το εξωτερικό αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση για τον “Φέτφα”, αλλά μετά τη Βουδαπέστη, φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση να παίξει ξανά μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ψυχολογίας και ο παίκτης νιώθει αυτή τη στιγμή ότι με την επιστροφή του στην πατρίδα θα αποκτήσει ξανά την κατάλληλη διάθεση για να αγωνιστεί στο τοπ επίπεδο.

Τώρα, όσον αφορά ποια ομάδα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, η απάντηση είναι μάλλον ο Ολυμπιακός, δεδομένου ότι είναι ο σύλλογος που τον ανάδειξε, ενώ υπάρχει και το θέμα της οφειλής της Τζένοα προς τους Ερυθρολεύκους.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *