Πραντέ: “Δεν μας ενδιαφέρει ο Ίνγκασον”

Πραντέ: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Ίνγκασον"

Ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, βάζει μέσω του Sport24.gr τέλος στη φημολογία για τον Σβέριρ Ίνγκασον και τονίζει ότι οι βιόλα δεν ενδιαφέρονται για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ο Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, υποστήριξε την Πέμπτη (26/12) σε συνέντευξή του ότι ο Σβέριρ Ίνγκασον του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που εξετάζει η Φιορεντίνα μαζί με τον 28χρονο Ολλανδότης Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Γκουβελέουβ.

Σειρά πήραν δημοσιεύματα από το Βέλγιο που συντήρησαν το φημολογούμενο βιόλα ενδιαφέρον για τον Ισλανδό διεθνή στόπερ. Ο Σάββας Τζιομπάνογλου σε ρεπορτάζ στο Sport24.gr εξήγησε ότι ο ΠΑΟΚ έχει το "πάνω χέρι" στις διαπραγματεύσεις κι αυτό διότι υπάρχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Τοσκάνης. Αυτός έβαλε τέλος στη φημολογία για τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ντανιέλε Πραντέ ήταν λιτός, αλλά περιεκτικός στην τοποθέτησή του.

"Δεν μας ενδιαφέρει ο Ίνγκασον. Δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την περίπτωση", τόνισε σε κατηγορηματικό τόνο ο 52χρονος τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα. Για τον Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον περασμένο Γενάρη 4 εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει από τη Ροστόφ. Στην τρέχουσα σεζόν βρήκε χώρο στην αρχική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα κι από τότε δεν έχει βγει.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *