Προβληματισμός στην ΑΕΚ για τα στόπερ

1Ο Χισέμ Μπελκαρουί και ο Φιλίπ Σέντερος είναι αυτή τη στιγμή οι δύο βασικοί υποψήφιοι να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Ο Αλγερινός στόπερ, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των σπορ», φαίνεται πως έχει προβάδισμα έναντι του Ελβετού, αλλά εκείνο που φαίνεται πως προβληματίζει τους ιθύνοντες της «Ένωσης» δεν είναι η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στο θέμα της βίζας του, αλλά το γεγονός πως πιάνει θέση ξένου στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Στον «Δικέφαλο» επεξεργάζονται το πλάνο να δώσουν δανεικό τον Ζόριτς για να αδειάσει μία θέση ξένου, όμως κάποιοι εκφράζουν την άποψη ότι είναι αρκετά νωρίς για να κλείσουν από τώρα οι θέσεις ξένων, καθώς μπορεί να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη που να μην είναι κοινοτικός.

Από την άλλη, ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως δεν απορρίπτει την περίπτωση του Σεντέρος, ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία και με παραστάσεις από αγώνες κορυφαίου επιπέδου.

Οι όποιες εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να σημειωθούν το αργότερο μέχρι την Κυριακή, καθώς τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της βίζας του Μπελκαρουί.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *