Προχωράει για χαφ η ΑΕΚ

1Εκτός από τα θέματα που έχουν απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ημέρες την ΑΕΚ, όπως η λύση της συνεργασίας με τον Τζολέον Λέσκοτ και η επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα, υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Ένα από αυτά είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, όπως προκύπτει μετά την επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόριβιτς από το εξωτερικό.

Ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου και ενός επιθετικού, με το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυση – όπως γράφει η Ώρα των Σπορ να εξετάζει στην πορεία.

Ο Ζοσέ Μοράις έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ, ο οποίος θα κινηθείται στον άξονα και θα μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.

Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους» είναι εκείνη του Ατζάρεβιτς, η οποία φαίνεται πως εξαρτάται αποκλειστικά από τις… διαθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η εφημερίδα Goal φέρνει στο προσκήνιο ακόμη ένα όνομα, εκείνο του Γιοάν Κρουαζέ. Πρόκειται για 24χρονο Γάλλο χαφ της Μαλίν, ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 16 αγώνες με τους Βέλγους και έχει πετύχει 5 γκολ.

Για τη θέση του επιθετικού, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ισαάκ Τελίν, όμως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδεχομένως να πέσουν στο τραπέζι.

Πηγη sportfm

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *