Πώς χειρίζεται ο Παναθηναϊκός το ενδιαφέρον για Εβαντζελίστα και Ζέκα

1Ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα, Γκαμπριέλε Ζαμάνα, παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και πληροφορίες αναφέρουν πως σημείωσε στο μπλοκάκι του δύο ονόματα, των Λούκας Εβαντζελίστα και Ζέκα.

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ουντινέζε, όπου και ανήκει ο παίκτης, αν και στο «τριφύλλι» είναι ευχαριστημένοι από τον ποδοσφαιριστή και προτίθενται να ζητήσουν από την ιταλική ομάδα την επέκταση του δανεισμού του.

Αντίθετα, για τον Ζέκα όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού, που σίγουρα δεν θέλει να χάσει τον αρχηγό και εκ των πολυτιμότερων παικτών του. Ούτως ή άλλως σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για την επέκταση συμβολαίου του (που λήγει το 2017).

Πάντως ο εκπρόσωπος της Αταλάντα δεν έθεσε θέμα Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Ιταλός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο άλλωστε έχει συμβόλαιο.

*Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό σήμερα και αύριο. Από την Τετάρτη θα αρχίσουν ξανά τις προπονήσεις εν όψει του αγώνα της 3ης Απριλίου με τη Βέροια.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *