Σιγουριά για Σίλβα στον Ολυμπιακό

1Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού έχει-από τη στιγμή που τελικά δεν συνεχιστεί το Κύπελλο-στο επίκεντρο το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ασφαλώς όλοι θέλουν το 4/4 για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά-κακά τα ψέματα-ήδη γίνεται προεργασία για τη νέα σεζόν.

Και μπορεί να υπάρχουν πολλές φήμες για τον Μάρκο Σίλβα και το μέλλον του, αλλά στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να τις… συμμερίζονται και παρουσιάζονται βέβαιοι πως θα παραμείνει. «Θα μείνει 100% ο Σίλβα. Είναι ενθουσιασμένος εδώ κι εμείς μαζί του», έλεγε, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Σάββας Θεοδωρίδης. Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκο Σίλβα έχει, ούτως ή άλλως, συμβόλαιο ΚΑΙ για την επόμενη περίοδο.

Παράλληλα, μετά το ντέρμπι ο Πορτογάλος προπονητής είχε εγκάρδιο τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον συνεχάρη και οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα στο γραφείο του. Σύντομα θα γίνει κουβέντα και για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο ντέρμπι δεν ήταν τυχαία. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ πιθανολογείται πως πήρε κατευθύνσεις για το είδος παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ήδη στην Αργεντινή υπάρχουν σενάρια για τον 27χρονο αριστερό μπακ της Σαν Λορέντζο, Εμάνουελ Μας, που έχει απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα. Πάντως για να προχωρήσει η περίπτωση του εσχάτως διεθνούς άσου θα πρέπει-λογικά-να αποχωρήσει ο Αρτούρ Μαζουακού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *