Στηρίζει Τούντορ ο Σαββίδης

ÓÁÂÂÉÄÇÓ ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏÊ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2015-2016)  QABALA - PAOK (EUROPA LEAGUE 2015-2016)Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Οι Θεσσαλονικείς να βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, καθώς μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χάνουν λάδια. Αρχικά, νίκησαν τον Πανθρακικό στο Κύπελλο, αγκομαχώντας και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ και ακόμη μια απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα στο 3-3 με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ωστόσο, αν και τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον 38χρονο τεχνικό, στον οποίο ασκείται κριτική, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως δεν σκοπεύει να τον αντικαταστήσει. Θεωρεί ότι δεν φταίει μόνο αυτός για την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, θέλουν να δουν οι άνθρωποι του συλλόγου πως θα διαχειριστεί ο Κροάτης την κρίση που περνάει ο ΠΑΟΚ και θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι ωριμάζει ο προπονητής, ο οποίος είναι σχετικά άπειρος. Βέβαια, αν συνεχιστεί η καθοδική πορεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης έμοιαζε προβληματισμένος για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει ώστε να πάρει η ομάδα τα πάνω της. Σύμφωνα με τη «Metrosport» σε συνομιλία που είχε με συνεργάτες του, ανέφερε: «Τι άλλο να κάνω για την ομάδα; Από το καλοκαίρι έχουμε δώσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, μόνο για αγορές παικτών που είχαν συμβόλαια με άλλες ομάδες. Έφερα έναν αθλητικό διευθυντή, ο οποίος έχει το πλέον γνωστό όνομα στην Ευρώπη και εμπιστευτήκαμε έναν φιλόδοξο προπονητή. Αποτελέσματα όμως δεν έρχονται».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *