Στη Βαρκελώνη κρίνεται για Σπανούλη-Χάντερ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ËÁÌÐÏÑÁË ÊÏÕÔÓÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - LABORAL KUTXAΗ αγωνία κορυφώνεται στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή δύο βασικών στελεχών του από τον πρώτο αγώνα της σειράς των play offs απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που αρχίζει την Τετάρτη.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Οθέλο Χάντερ θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή των «ερυθρόλευκων», που αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης για τη Βαρκελώνη, ωστόσο η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τις παραμονές του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν έχει ακόμη μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και συνέχισε θεραπεία όλες αυτές τις μέρες, δουλεύοντας παράλληλα και ατομικά. Όσο για τον Αμερικανό σέντερ, το αιμάτωμα στο ισχίο έχει υποχωρήσει αρκετά, αλλά επίσης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη χρησιμοποίησή τους όσο υπάρχει κίνδυνος υποτροπής κι από τη στιγμή που η σειρά θα έχει από τρία ως πέντε παιχνίδια.

Αν, πάντως, μπορούσε να γίνει μια εκτίμηση στην παρούσα φάση, είναι πως οι πιθανότητες να παίξει την Τετάρτη ο Σπανούλης είναι υπέρ του, ενώ μοιρασμένες είναι αυτές για τον Οθέλο Χάντερ. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ένας ή και δύο εξ αυτών να μείνουν εκτός στο πρώτο ματς για να κερδίσουν δύο έξτρα μέρες θεραπείας και να μπουν στο δεύτερο, την Παρασκευή.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *