Στη λίστα και ο Λούκα Αντέι

1Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Λούκα Αντέι, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι «πράσινοι» έχουν κινηθεί για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Σασουόλο, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιταλού τεχνικού. Ο Αντέι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρόμα και από το 2013 αγωνίζεται στη Σασουόλο, με την οποία έχει 32 συμμετοχές. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της γειτονικής χώρας.

Πέρα από την περίπτωση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, ο Παναθηναϊκός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει στη σχετική λίστα, όμως η περίπτωσή του μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, περισσότερο ως εναλλακτική λύση. Ο Στραματσιόνι θέλει να αποκτηθεί ένας παίκτης, που θα δώσει άμεσα λύσεις στους «πράσινους».

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα των αποχωρήσεων. Οι «κομμένοι» παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ενημερωθεί πως θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους και ήδη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες, ώστε να αποχωρήσουν από το Κορωπί.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *