Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Ελαμπντελαουί

1Την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της, φέρεται να εξετάζει η Μπενφίκα, η οποία ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πορτογάλοι παρακολουθούν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κινηθούν για την απόκτησή του. Ο 25χρονος παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και της Γουέστ Χαμ, η οποία επίσης είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του από τους «ερυθρολεύκους».

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν άμεσα τον Νορβηγό μπακ και πως θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, μόνο αν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Από την πλευρά του, ο Ελαμπντελουαί φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αγγλία, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός. Οι «αετοί» της Λισσαβόνας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Νορβηγού μπακ.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *