Στροφή στον Σταφυλίδη η ΑΕΚ

1Η ΑΕΚ φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη στη μετεγγραφική της, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας μπακ αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η γερμανική ομάδα, η οποία έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2018, θέλει να παραχωρήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τη γερμανική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Φούλαμ. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Τζαλμά Μπράουμε Μανουέλ Αμπέλ Κάμπος της Πόρτο. Ο Τζαλμά αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στις Κασίμπασα και Κόνιασπορ με τη μορφή δανεισμού από τους «Δράκους» του Οπόρτο.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ανγκόλα δεσμεύεται έως το 2016 με την πορτογαλική ομάδα, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με δανεισμό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα για τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *