Τέλος ο Σαβιόλα, τέλος και οι μεταγραφές

pegasus_LARGE_t_1041_106309312Ο Χαβιέρ Σαβιόλα συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) με την διοίκηση του Ολυμπιακού, συμφώνησε να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδος και λίγη ώρα αργότερα η Βερόνα ανακοίνωσε την απόκτησή του, η οποία από το πρωί γραφόταν πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Αργεντινός, μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας του στους Πειραιώτες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

O Σαβιόλα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο και την Βερόνα, παρά το γεγονός πως υπήρχαν προτάσεις προς τον ίδιο και από την τουρκική, αλλά και την κινεζική αγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίτσελ είχε ενημερώσει τον Αργεντινό επιθετικό πως δεν τον υπολογίζει στο Champions League και μάλιστα δεν έχει σκοπό να τον δηλώσει και στην λίστα που θα καταθέσει στην UEFA και για τον λόγο αυτό, ο Σαβιόλα κίνησε ουσιαστικά μόνος του τις διαδικασίες αποχώρησής του.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της παραχώρησης του Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως μετά και τις προσθήκες των Γιαννούλη και Μιλιβόγεβιτς ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Με δήλωσή του ο Αργεντινός επιθετικός επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε μαζί, το διάστημα που ήμουν εδώ στον Ολυμπιακό. Τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειχνε πάντα! Είμαι ευγνώμων προς τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω τόσο όμορφες στιγμές εδώ στον Ολυμπιακό».

πηγη http://www.sentragoal.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *