Τα ονόματα για «στημένα» στην Ελλάδα!

1Εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων του 2011 σημειώθηκαν σήμερα, καθώς όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο αντιεισαγγελέας εφετών Αθηνών Παναγιώτης Πούλιος κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας την πρότασή του αναφορικά με τους ανθρώπους που έκρινε ότι πρέπει να πάνε σε δίκη ως κατηγορούμενοι για εμπλοκή στην υπόθεση.

Η πρόταση κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο είναι τριμελές και θα αποφασίσει ποιοι εκ των όσων περιλαμβάνονται σε αυτήν θα πάρουν απαλλακτικό βούλευμα ή τελικώς θα οδηγηθούν σε δίκη.

Μάλιστα αύριο (7/4) οι δικηγόροι των κατηγορούμενων θα πάρουν στα χέρια τους το πόρισμα του αντιεισαγγελέα, το οποίο είναι πλέον των 3.000 σελίδων και μόλις αυτό συμβεί αναμένεται να διαρρεύσουν και τα ονόματα όσων κατηγορούνται.

Θυμίζουμε, τέλος, πως για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη δικαστεί 11 άτομα!

Στη δίκη που έγινε το φθινόπωρο του 2013, καταδικάστηκαν 5 άτομα: οι Μάκης Ψωμιάδης, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Περικλής Αμανατίδης και Διονύσης Κωτούλας.

Παράλληλα, 6 αθωώθηκαν: Σταύρος Ψωμιάδης, Γιάννης Παπακώστας, Γιώργος Χριστοβασίλης, Βαγγέλης Αγγελής, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Χαβενετίδης.

Επίσης, 6 παιχνίδια της Football League κρίθηκε ότι είχαν πράγματι χειραγωγηθεί και είναι τα εξής:

Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα
Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα
Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας
Ηλυσιακός-Εθνικός
Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *